Over ons

Wie zijn wij?

Orphisch is een jonge sales & marketing organisatie actief op Europese markt, die exclusief onder de merknaam “ORPHISCH” een omvangrijk producten gamma reiniging- en onderhoudsmiddelen, hygiënepapier en disposables op de markt brengt. Orphisch is actief in verschillende branches waaronder de bouw, industrie, agri & food, en de professionele schoonmaak- en reinigingsbranche. Onze producten vinden uitsluitend hun weg via de retail en professionele groothandel. Orphisch beschikt middels haar productiebedrijven over eigen productiecapaciteit, en kan bogen op meer dan 25 jaar ervaring in de verschillende disciplines waarin zij actief is.

Missie "Keep it Clean"

Orphisch streeft erna om in genoemde segmenten een substantieel marktaandeel te verkrijgen, welke afgestemd is op de beschikbare productiecapaciteit, teneinde een zo sterk mogelijke positie te verwerven.

Kwaliteit

Onze producten onderscheiden zich door hoge kwaliteit, met een groot technisch inhoudelijke toegevoegde waarde. Orphisch beschikt over een eigen R&D afdeling, die nauwlettend de vraag en behoeft uit de markt signaleert en weet te vertalen naar producten in de markt.

Milieu & Wetgeving

Orphisch levert uitsluitend producten die voldoen aan alle wettelijke normen met betrekking tot msds- en etiketnormering, biologische afbreekbaarheid, Europese detergentenverordening, de wet op ADR transport, etc. Orphisch stelt zich tot doel de milieubelasting voor al haar producten in de totale keten zo laag mogelijk te houden. Dit houdt ondermeer in dat tal van producten o.a. voldoen aan gestelde criteria volgens het Europees Eco-Label dan wel het keurmerk Cradle to Cradle.